Hjemkundskab Valghold 
2010-11

Afgangsprøven Hjemkundskab

Fiskefilet med rørt remoulade og råstegte kartofler

Svenske köttbuller og æblekage

Efterårssuppe & Amerikanske Pandekager

Juleemne:

Juleemne:

1.     Jul i DR-Congo

2.     Julefrokost

3.     Julemiddag

 

Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Z:\HJEMMESIDE\menu\Hjemkundskab_valghold\Anders1.gif

 

Fra jord til bord 

 

 


Valgfagsuge 50

 

Kødtilberedninger

Nannas Leverpostej

Luksus medisterpølse

Oksepølse

Killes Fennikelpølse

 

Fisk:

Røget laks – sammen med Jan

Graved Laks

 

For sjovt:

Fødselsdagslagkage - Hjemmelavet

Æwl’ka’e

Verdens bedste Æbletærte

Krydrede Brunekager

Fødselsdagsboller

Jordbæris

Karamelis

Varm kakao

 

Tilbehør:

Surdej

Rugbrød

Knækbrød - Lækkert

Madbrød og -boller

 

Varmt & koldt, grønt & sundt

Coleslawsalat

Hasselbalckkartofler

Jordskok-salat

Kartoffelmos m/selleri

Rodfritter

Rødkål - og æblesalat

Stuvet kål

Grønlangkål

Hummus af gule ærter

 

 

Pasta & Sugo - Citronfromage

Mexicana – Kylling og tortilla

Chili con Carne

Pizza

Sandwich

Stuvning – pandekager og tarteletter

Porre- & Løgsuppe, Koteletter

Pasta & Antipasti

Kostpyramider

Håndbog for valgfaget hjemkundskab

Stegemetoder

Vitaminer og mineraler 1

Vitaminer og mineraler 2

Køkkenhygiejne

Prøven i hjemkundskab - hvad siger reglerne

Indstilling til Afgangsprøven i Hjemkundskab

 

 

 

 

Februar 2011

PLANLÆGNINGSOPGAVE