Hjemkundskab Valghold 
2010-11

Afgangsprøven Hjemkundskab

Grill:
Mexicanakylling, totillas og pæretærte

Burger og grovboller

Fiskefilet med rørt remoulade og råstegte kartofler

Morgenmad 1

Brunch

Diverse æggeretter

 

Laks røget ved bål

Saltbagt kød over bål

Coleslawsalat

Hasselbalckkartofler

Jordskok-salat

Kartoffelmos m/selleri

Madbrød og -boller

Rodfritter

Rødkål- og æblesalat

Stuvet kål

Hummus af gule ærter

 

Juleemne:

1.     Julebag

2.     Julefrokost

3.     Julemiddag

 

Beskrivelse: Z:\HJEMMESIDE\menu\Hjemkundskab_valghold\Anders1.gif

Beskrivelse: Z:\HJEMMESIDE\menu\Hjemkundskab_valghold\verden.gif

 

 

 

Mad fra Verden

Köttbullar med potatismos - Walesboller

Manzo Brasato alla Lombarda

Jødisk Mandelkage

Chili con Carne

Pizza

Lasagne

Pasta & Sugo

 

 

 

Stegt Kalvefilet

Frikadeller med stuvet spidskål

 

Kostpyramider

Stegemetoder

Vitaminer og mineraler 1

Vitaminer og mineraler 2

Køkkenhygiejne

Prøven i hjemkundskab - hvad siger reglerne

Indstilling til Afgangsprøven i Hjemkundskab

Fra jord til bord 

 


Valgfagsuge 50

 

Kødtilberedninger

Nannas Leverpostej

Luksus medisterpølse

Oksepølse

Killes Fennikelpølse

 

Fisk:

Røget laks – sammen med Jan

Graved Laks

 

For sjovt:

Fødselsdagslagkage - Hjemmelavet

Æwl’ka’e

Verdens bedste Æbletærte

Krydrede Brunekager

Fødselsdagsboller

Jordbæris

Karamelis

Varm kakao

 

Tilbehør:

Surdej

Rugbrød

Knækbrød - Lækkert

Madbrød og -boller

 

Varmt & koldt, grønt & sundt

Coleslawsalat

Hasselbalckkartofler

Jordskok-salat

Kartoffelmos m/selleri

Rodfritter

Rødkål - og æblesalat

Stuvet kål

Grønlangkål

Hummus af gule ærter

 

 

 

Februar 2011

PLANLÆGNINGSOPGAVE